Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Minister Wiebes stuurt Tweede Kamer een brief over hernieuwbare energie

6 februari 2018
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer een afschrift van de voortgangsrapportage hernieuwbare energie 2015-2016, zoals deze is ingediend bij de Europese Commissie.

Lees meer

Vreugdevuur op het strand

1 januari 2018
Zoals de jaarlijkse traditie bouwen de Scheveningers en Duindorpers elk jaar een stapel van pallathout op het strand. Dit jaar hebben de Duindorpers gewonnen en krijgen ze zelfs een plek in het Guiness Book of Records.

Lees meer

Nieuw erkend bedrijf: Remondis Ochten

19 december 2017
Bedrijven binnen de houtrecycling kunnen erkend worden door Nedvang. Afgelopen week is er weer een nieuw bedrijf aan deze lijst toegevoegd, namelijk Remondis te Ochten.

Lees meer

Circular Economy Lab 17: Bedrijfsafvalstromen

15 december 2017
Op maandagavond 4 december 2017 vond het 17e Circular Economy Lab plaats in het Academiegebouw van Universiteit Utrecht, gericht op Bedrijfsafvalstromen – circulair tot de laatste kilo!?

Lees meer

Overzicht houtmarkt 2015 is beschikbaar

12 december 2017
Probos onderzocht in opdracht van Nedvang de markt voor gebruikt hout in Nederland. Het resultaat van dit kwantitatieve onderzoek is nu hier te downloaden.

Lees meer

Amerikaan bouwt houten huisjes voor daklozen

17 september 2017
Een Amerikaan bouw tiny houses op wielen voor daklozen in zijn omgeving.

Lees meer

Wilt u ook geïnterviewd worden of heeft u een interessant artikel wat geplaatst kan worden? Neem dan contact op met Gerald.