Palletpool blijft groeien

14 februari 2019

De Nederlandse Faber Halbertsma Group, waar we tijdens de houtworkshop in november een bezoek hebben gebracht, heeft het Duitse bedrijf vPOOL overgenomen. Dit bedrijf is dienstverlener van herbruikbare pallets in de voedselindustrie. Alle 45 medewerkers behouden hun banen. Hieronder een reactie van de CEO van Faber Halbertsma Group en Managing Director van vPOOL.

Ingrid Faber, CEO van Faber Halbertsma Group: "We zijn verheugd met deze acquisitie en heten het ervaren team van vPOOL welkom bij de Faber Halbertsma Group. Door deze overname wordt onze positie in de vleesverwerkende industrie verder verstevigd en uitgebouwd. De poolingdivisie van vPOOL is een goede aanvulling op de productportfolio van onze eigen PAKi-divisie en ondersteunt de strategie van de groep om verder uit te breiden naar nieuwe circulaire systemen voor ladingdragers."

Volgens Heiko Dagenback, Managing Director van vPOOL: ‘De overname is in alle opzichten goed nieuws. Een sterke partner zoals PAKi geeft onze klanten niet alleen toegang tot een meer uitgebreid assortiment van producten en diensten dan voorheen, maar ook tot een Europees logistiek netwerk. We zijn blij dat de banen zijn behouden en dat onze medewerkers een langetermijnperspectief hebben binnen een financieel sterk bedrijf.’