Ronde Tafel: ‘Verpakkingshout in Nederland’ 

Datum: Dinsdag 29 januari

Tijd:13:30 – 17:00 uur, met aansluitend een borrel

Locatie: Nedvang
Schorpioenstraat 290, Rotterdam
In het Alexandrium gebouw op de 4e etage.

Om de houtverpakkingsketen verder te kunnen sluiten, is het belangrijk om de recycling van houten verpakkingen te stimuleren. Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Nedvang organiseren daarom op dinsdag 29 januari 2019 de Ronde Tafel bijeenkomst ‘Verpakkingshout in Nederland’. 

Het doel van de bijeenkomst is om door middel van interactieve discussies de relatie tussen betrokkenen in de keten te versterken. Het delen van verschillende bedrijfservaringen en het in kaart brengen van zowel problemen als mogelijke oplossingen, zullen tot nieuwe inzichten leiden. Daarnaast delen sprekers hun kennis over lopende ontwikkelingen en innovatieve projecten. 

Deze Ronde Tafel bijeenkomst sluit aan op de eerdere workshop over houtrecycling die Nedvang in juni jl. heeft georganiseerd. Tijdens deze workshop brainstormden de aanwezigen over de opschalingsmogelijkheden van recycling in de houtindustrie. 

Heeft u interesse om aan deze Ronde Tafel deel te nemen? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar Letty Bouchier, via lbouchier@nedvang.nl